Noua generatie de centrale termice Ariston Seria One

Noua generatie de centrale termice Ariston Seria One

Luna Iulie a anului 2017 va aduce ceva noutati de la Ariston, categoria de centrale termice murale urmand sa fie imbunatatita cu trei noi modele: Ariston Clas One, Ariston Genus One si Ariston Alteas One.

Cu un aspect futurist si cateva functii de ultima generatie incluse in dotarile fiecarei centrale prezentate mai sus, noile aparate pastreaza calitatea Ariston, asigurand un plus de confort.

Toate cele 3 centrale vin in 3 variante de putere: 24 kW, 30 kW sau 35 kW, in asa fel incat sa poata acoperi necesitatea oricarei case, indiferent de marimea acesteia.

Aspectul, noutatea cea mai atractiva pentru cele 3 centrale termice Ariston

S-a lucrat foarte mult la aspect, in asa fel incat atat Ariston Clas One ( 24, 30 si 35 kW) cat si Ariston Genus One sau Ariston One sa se incadreze in cerintele din ce in ce mai exigente ale clientului modern. Au rezultat niste centrale termice futuriste, dotate cu ecran LCD, cu finisaje placute si cu materiale de foarte buna calitate. Achizitionand una dintre aceste centrale vei avea garantia unui spatiu bine optimizat din punct de vedere estetic.

Inteligenta si conexiune la internet

Gama de centrale termice One de la Ariston vie cu o alta dotare interesanta, ce consta in conexiunea la internet prin intermediul Wi-Fi. Acest lucru inseamna un control total asupra centralei, chiar si de la distanta. Poti decide cand sa porneasca, poti sa setezi nivelul temperaturii sau poti afla detalii importante despre ce se intampla acasa, direct de pe telefonul mobil.

Dotari consacrate Ariston intr-o forma noua

Pe langa cele doua noutati, toate cele 3 variante de centrale pastreaza dotarile care au consacrat gama Ariston si au propulsat-o pe primele locuri in ceea ce priveste vanzarea la nivel mondial:

  • O eficienta energecita superioara, care asigura o clasa de protectie IPX5D si beneficiaza de o functie de confort;
  • Functie AUTO care iti permite o flexibilitate maxima;
  • Posibilitatea de a transforma energia intr-una 100 % verde prin conectarea la un sistem de incalzire bazat pe panouri solare;
  • Constructie solida, gandita in asa fel incat sa nu inghete, sa nu acumuleze calcar sau sa nu se blocheze in timp;
  • Confort total, atat din punct de vedere vizual, cat si de vedere termic sau acustic. Ariston Clas One 24, 30 si 35 kW, Ariston Genus One 24, 30 si 35 kW si Ariston Alteas One 24, 30 si 35 kW dispun de un amortizor de zgomot;
  • Schimbator de caldura si debit de apa calda menajera marit;
  • Control total, gratie afisajului LCD elegant si foarte usor de folosit.

In curand noile centrale termice Ariston vor fi disponibile la Berluni.