Centrale termice in condensare Daikin acum si in Romania

Centrale termice in condensare Daikin acum si in Romania

Daikin lanseaza in aceasta toamna in Romania centralele termice pe gaz in condesare D2CND și D2TND.

Centrala termică îmbină tehnologia modernă de condensare, controlul inteligent și design-ul contemporan pentru a asigura încălzire și apă caldă menajeră în cel mai eficient și fiabil mod.

Noua centrală Daikin reprezintă alegerea perfectă indiferent dacă locuiți la apartament sau casă și cea mai bună opțiune pentru persoanele care intenționează să înlocuiască o centrală existentă, căutând o alternativă mai eficientă din punct de vedere energetic și totodată mai puțin costisitoare. În plus, odată cu lansarea noii centrale, Daikin prezintă pentru prima dată și Daikin Eye, un element integrat care monitorizează starea de funcționare a centralei termice și care se va regăsi și pe alte echipamente din portofoliul de produse destinate încălzirii.

Centrala termica pe gaz Daikin

Panou de control Daikin

Centrala pe gaz Daikin

Principalele caracteristici ale centralelor termice Daikin:

  • Instalare și utilizare flexibile datorită dimensiunilor compacte care fac posibilă montarea centralei în încăperi diferite: bucătării, băi, dulapuri, etc.
  • Control Wi-Fi de oriunde te afli – ușor de controlat datorită aplicației Daikin Online Controller Heating ce poate controla și monitoriza starea sistemului de încălzire de pe smartphone sau tabletă.
  • Funcție inteligentă de învățare și adaptare la obiceiurile de consum, printr-un algoritm cu memorare automată a funcției utilizate în ultimele 24 de ore, astfel preîncălzirea apei pornește înainte de momentul utilizării apei calde.
  • Extrem de potrivită și deșteaptă pentru încălzirea în pardoseală
  • Centrală pe gaz în condensare, montată pe perete a câștigat premiul de design iF și premiul pentru design de produs Reddot pentru designul inovator. Aceste premii reprezintă cele mai prestigioase și mai importante două competiții de design din lume.
  • Interfață modernă și tehnologie avansată combinată cu un design ușor de utilizat.
  • Raport de modulare ridicat. Raportul de modulare automat reglează puterea arzătorului pentru a asigura funcţionarea uniformă şi fără întreruperi a centralei termice pe gaz în condensare. Funcţionarea fără probleme a sistemului înseamnă confort sporit, risc mai scăzut de erori de sistem şi capacitate de neutralizare a substanţelor nocive emise în timpul arderii.
  • Lambda Gx, sistem automat de adaptare a gazelor
  • Sistemul de control Lambda Gx creează combinaţia perfectă de aer şi gaz pentru a obţine economii mari de energie.